Solicita acum informatii:
+40 723 267 715

VEZI CAT POTI CASTIGA:


ECONOMISESTI:


CALCUL PRET ONLINE

Te vom contacta rapid.

AFLA PRETUL

INTREBARI FRECVENTE

 • Cat timp dureaza montarea unei instalatii auto GPL?

  In functie de tipul autovehiculului adaptarea unei astfel de instalatii dureaza intre 2 si 5 ore.

 • Care este termenul de garantie al unei instalatii GPL?

  Termenul de garantie al unei instalatii GPL este de 24 luni..

 • Care posibilitati de plata pentru achizitionarea unei instalatii GPL?

  - numerar;
  - file cec;

 • Ce este un Kit GPL Dedicat?

  Kitul GPL Dedicat este reprezentat de instalatia GPL special conceputa pentru fiecare tip de autoturism in parte care garanteaza o functioneare corespunzatoare in toate regimurile.
  Sunt dezvoltate de inginerii AGR Autogas Group in baza experientei si incercarilor RAR, avand la baza componente de inalta calitate ale unor companii de top din lume (Tomasetto-Achille, Ac-Stag, Hana-engineering Stako, Prins, Keihin, ...)

 • Gpl afecteaza motorul?

  NU! Dimpotriva, GPL protejaza motorul! Exista o conceptie total gresita conform careia GPL ar face o asa-zisa "ardere uscata", fapt care ar duce la o uzura prematura a motorului.
  Arderea prin natura sa este "uscata", indiferent de combustibilul utilizat.
  Motorul in 4 timpi beneficiaza de instalatie proprie de ungere, instalatie ce asigura lubrifierea sub presiune a tuturor pieselor supuse uzurii prin frecare, inclusiv a cilindrilor si supapelor, componente care fac obiectul suspiciunii cu privire la "arderea uscata".
  Mai mult, datorita faptului ca arderea GPL se face complet, nu se mai formeaza diversi compusi reziduali ca in cazul benzinei, compusi care ajung in instalatia de ungere degradand uleiul.
  Astfel, functionarea cu GPL a motorului are ca rezultat:
  -o ardere mult imbunatatita;
  -un ulei mai curat cu o durata de exploatare mult mai mare decat in cazul benzinei;
  -uzura redusa substantial.

 • Ce defectiuni pot aparea la instalatia GPL?

  Defectiunile ce pot surveni la instalatia auto GPL sunt in general foarte rare, cel mai adesea nefiind defectiuni propriu-zise ci doar efecte ale unor cauze minore ce duc la disfunctionalitati ale bunului mers al instalatiei:
  - Depuneri in sita electrovalvai GPL sau in reductor (cauzate de impuritatile inerente din GPL);
  - Modificari in timp ale reglajelor (datorate uzurii diferitelor componente si modificarii tolerantelor dintre acestea);
  - Sistem de aprindere defectuos (fise, bujii, platina, bobina de inductie uzate, care conduc la scurgeri de curent "catre masa" diminuand astfel energia scanteii dintre electrozii bujiei).

 • Care sunt demersurile care trebuie facute pentru omologarea instalatiei?

  Demersurile ce trebuiesc facute pentru omologarea instalatiei GPL la Registrul Auto Roman nu sunt de natura sa va dascurajeze.
  Procedura este la indemana oricui:
  Se omologheaza la RAR (de regula dupa o planificare prealabila) cu certificatul de inmatriculare, cartea de identitate, buletinul de identitate si actele eliberate de service-ul autorizat care a montat instalatia si se verifica instalatia GPL (amplasare si montaj, serii, marci de omologare).

 • Porneste motorul direct pe GPL?

  DA! Se poate porni direct pe GPL daca motorul este la o temperatura de peste 30°C.

 • Se fac revizii tehnice la instalatia auto GPL?

  Reviziile tehnice se efectueaza de catre atelierele autorizate pentru montaj, intretinere si reparatii instalatii auto GPL dupa cum urmeaza:
  -Revizia 1 - Dupa ce s-au parcurs 1000 Km cu motorul functionand pe GPL.
  -Reviziile 2,3... - La fiecare 15000 Km

 • GPL este o solutie alternativa sau exclusiva la sistemul de alimentare cu benzina?

  Gpl este solutia ALTERNATIVA a sistemului de alimentare cu benzina, instalatia GPL beneficiind de o centrala de comutatie (un complex electronic de comanda si control) ce da posibilitatea utilizatorului de a alege carburantul (GPL sau benzina) prin simpla manevrare a unui comutator pozitionat pe plansa de bord.
  Astfel, autonomia autovehiculului este marita substantial, adaugand la autonomia conferita de rezervorul de benzina pe cea a rezervorului de GPL.

 
© Ultragaz 2016