Solicita acum informatii:
+40 723 267 715

VEZI CAT POTI CASTIGA:


ECONOMISESTI:


CALCUL PRET ONLINE

Te vom contacta rapid.

AFLA PRETUL

Componentele de instalatii gpl au fost proiectate si fabricate in scopul echiparii perfecte a autovehiculului, fara a-i modifica modul de functionare original.

In Romania, solutia alternativa a alimentarii cu GPL este astazi legala (RNTR 6/2003), usoara si imediata. Dezvoltarea tehnicii a dus la solutii in masura sa depaseasca toate problemele legate de utilizarea gazului pe orice tip de vehicul.

 

 

Recentele inovatii au introdus imbunatatiri substantiale utilizand sonda Lambda si pentru GPL. Acest dispozitiv utilizat de masinile verzi, analizeaza gazul de esapament si furnizeaza informatii unui microprocesor care prin intermediul unui dozator cu motoras liniar (pas cu pas) reuseste sa asigure carburatia corecta in orice moment, cu avantaje notabile pentru gradul de poluare, durata de utilizare a catalizatorului si sondei lambda si economie de combustibil.

Tehnologic, instalatiile gpl se dezvolta mereu, (injectie multipunct asistata electronic in faza lichida sau gazoasa) datorita avantajelor pe care le ofera acest carburant ecologic si mereu mai ieftin decat benzina.

Sa nu uitam ca datorita normelor privind poluarea nu se va mai produce benzina pentru masinile cu carburator, in acest caz singura solutie viabila si posibil de realizat este alimentarea cu GPL.

De altfel, marile companii de autoturisme sunt direct implicate in dezvoltarea si producerea de motoare ultra ecologice, una dintre solutiile imediat aplicabile fiind echiparea autovehiculelor cu motoare alimentate cu GPL (Volvo, Opel, Fiat, Daewo,…etc. sunt echipate optional din fabrica cu sistem AUTO GPL).

Dezavantajele cum ar fi reducerea spatiului din porbagaj, pretul initial al instalatiei, performantele dinamice ale masinii cu cca.10% mai scazute, sunt pe deplin compensate de avantajele economice, ecologice si de siguranta oferite in exploatare.

 

SISTEME DE SIGURANTA INSTALATII GPL

 

- in cazul ruperii unei conducte multivalva, sistemul multivalva-butelie sesizeaza scurgerea de debit marit si se blocheaza automat, oprind astfel pierderea accidentala de gaz;

 

- in cazul opririi accidentale a motorului, sistemul SAFETY CAR închide automat gazul in trei puncte;

- in caz de incendiu, multivalva este dotata cu o supapa de suprapresiune care nu permite o eventuala exploazie a rezervorului.

Testele au demonstrat ca autovehiculul alimentat cu GPL nu explodeaza, deci este mult mai sigur fata de cel alimentat cu benzina.

 

 

                                                                                                             

 

MONTAJ INSTALATII GPL

 

Montajul se face de catre SC ULTRA GAZ SRL in atelierul specializat, situat in Str. Calea Giulesti, Nr. 339A, sect. 6, Bucuresti, autorizat de catre Organismul de Cerificare Sisteme si Calitati din cadrul R.A.R.

 

 

Personalul service-ului nostru este in permanenta instruit si atestat de catre firmele distribuitoare, beneficiind de tehnologie si aparatura moderna.

 

Adaptarea sistemului dureaza intre 2 si 9 ore in functie de complexitatea autoturismului, dupa care trebuie înscrisa in cartea de identitatea autovehiculului de catre RAR, iar autoturismul va functiona pe GPL sau pe benzina dupa optiunea dumneavoastra.

 

 


 

 
© Ultragaz 2016