Solicita acum informatii:
+40 723 267 715

VEZI CAT POTI CASTIGA:


ECONOMISESTI:


CALCUL PRET ONLINE

Te vom contacta rapid.

AFLA PRETUL

Instalatia GPL AUTRONIC S.I.S (Seqventia Injection System) AJ 100 MISTRAL a revolutionat industria GPL, face parte din a 4-a generatie de instalatii GPL, a fost dezvoltata in cursul anului 2003 folosindu-se tehnologie de ultima ora, fiind net inbunatatit prin aparitia noului MISTRAL II in anul 2005.

 

 

Acest produs a fost dezvoltat folosindu-se cea mai noua tehnologie disponibila astazi si reprezinta o "opera de arta" in randul sistemelor LPG din ultima generatie.Instalarea usoara a componentelor si controlul exact al injectiei gazului, pornind de la asezarea initiala a injectiei de benzina fac ca Mistral sa fie solutia ideala de transformare a tuturor vehiculelor, in special autoturismele de ultima generatie.

 

 

Este un sistem total computerizat, monitorizeaza continuu functiile si parametrii motorului, este dotat cu un vaporizator fara membrane de cauciuc, astfel durata de functionare a acestuia este practic nelimitata.

 

 

In urma testelor efectuate in Romania pe autoturismele Dacia SOLENZA, LOGAN si Skoda OCTAVIA s-a demonstrat ca randamentul si fiabilitatea sunt superioare fata de celelalte tipuri de instalatii GPL de generatie a 3-a. Poate echipa orice autoturism cu injectie electronica EURO2, EURO3, EURO4, cu 4 sau 6 cilindri cu puterea cuprinsa intre 38 - 68 kw.

 

 
© Ultragaz 2016