Solicita acum informatii:
+40 723 267 715

VEZI CAT POTI CASTIGA:


ECONOMISESTI:


CALCUL PRET ONLINE

Te vom contacta rapid.

AFLA PRETUL

        Preţurile pentru rezervoarele GPL încep de la 600 lei şi pot ajunge pană la 1250 lei, în funcţie de capacitatea şi modelul dorit.(Montaj si TVA incluse).

 

Schimbare butelie GPL - unde se face?

 

        Schimbarea rezervorului GPL expirat se efectueaza de catre service-ul nostru. Nu este necesar sa va mai deplasati la RAR, verificarea se face doar la ITP.

Rezervor cilindric
(se monteaza in portbagaj, in portbagaj,in spatele banchetei) 28l, 40l, sau 55l
600 lei
Rezervor Toroidal de interior
(se monteaza in locul rotii de rezerva amplasate in interiorul vehiculului)
pot avea urmatoarele capacitati: 34l, 42l, 47l, 52l, 58l
850 lei
Rezervor Toroidal de exterior
(se monteaza in locul rotii de rezerva amplasate in exteriorul vehiculului)
pot avea urmatoarele capacitati: 34l, 42l, 47l, 52l, 58l

 

850 lei

 

        Gazul petrolier lichefiat (GPL) este în general considerat drept un combustibil ecologic pentru autovehicule. Datorită proprietăților GPL trebuie să acordăm o atenție deosebită aspectelor legate de siguranță.

       Conform normelor în vigoare, o butelie GPL auto expiră după 10 ani de la data înscrisă pe acesta. Data fabricarii rezervorului este poansonata chiar pe rezervor de catre fabricant si poate fi identificata foarte usor. Singura modalitate de a folosi în continuare alimentarea GPL este schimbarea rezervorului expirat cu un rezervor nou, cu o perioada de garanţie de 10 ani.

        In diferite situatii, instalatiile GPL auto montate pe autovehicule au in dotare rezervoare avand termenul de valabilitate expirat. Instalatia functioneaza de 10 ani, autoturismele provin din import, autoturismul a fost dobandit recent si noul utilizator nu are cunostinta de acest aspect. Doar cand masina ajunge la o reprezentanta RAR sau la o statie ITP, proprietarii sunt indrumati catre un service autorizat pentru inlocuirea rezervorului GPL.

        Schimbarea buteliei GPL auto expirata, se face doar in unităţi agreate R.A.R. in acest scop, eliberandu-se documente care certifica calitatea si conformitatea noului rezervor,

       Trebuiesc respectate prevederile Regulamentului 67R01 al ONU privind compatibilitatea rezervoarelor GPL auto cu dispozitivul special folosit, respectiv Multivalva. Nu toate modelele de rezervor GPL au compatibilitate cu multivalva.

       La data schimbării rezervorului vă vom pune la dispoziţie toate documentele necesare omologării rezervorului nou.

 

INFO

  • Montajul este inclus in pret
  • Sa aveti in rezervor foarte putin GPL, sau deloc
  • Se merge doar la ITP, nu este necesara reomologarea buteliei gpl la RAR
  • Se va schimba doar butelia GPL, dar se poate face si revizia
  • Garantia unui montaj de calitate!

 

 

 
© Ultragaz 2016