Solicita acum informatii:
+40 723 267 715

VEZI CAT POTI CASTIGA:


ECONOMISESTI:


CALCUL PRET ONLINE

Te vom contacta rapid.

AFLA PRETUL

Instalatia AGR Next acopera nevoile oricarui tip de autoturism cu 4 cilindri si injectie secventiala. Injectoarele AGR W01/02 rezista celor mai severe conditii de lucru, avand posibilitatea de a doza gpl intr-un timp similar cu timpul de injectie pe benzina. Reductorul AGR R-02 impreuna cu Unitatea Electronica de Control AGR Next, care face parte din gama Q a producatorului polonez si este in acest moment cel mai bine echipat sistem electronic de control din lume, pot fi montate pe orice autoturism in 4 cilindri pana la 100Kw.

Unitatea Electronica de Control AGR Next are incorporate si poate gestiona o serie de emulatii care le intalnim la multe dintre instalatiile GPL obisnuite separat de controler si cu un cost destul de mare.

 

 

Rezervoare STAKO si multivalve Tomasetto, iar la nivel de accesorii, totul este gandit fara compromisuri, implicand materiale de cea mai buna calitate, testate, omologate si deja consacrate in piata auto GPL. Pentru ca folosim filtre de ultima generatie cu decantor si dintr-un material special, revizia se va face la 20.000 de Km sau 6 luni.

 

 
© Ultragaz 2016